• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
hoofdgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Marokkaanse zalm met geroosterde paprika

Foto: Delicious Magazine

Benodigdheden

1 (bio)limoen
1 teentje knoflook
2-4 tl ras el hanout
6 el olijfolie extra vierge
2 tl vloeibare honing
600 g zalmfilet aan één stuk
3 gekleurde paprika’s
500 ml water
300 g couscous
flinke scheut olijfolie
1 flinke bos koriander (50 g), fijngesneden
3 el ongezouten gepelde pistachenoten
2 bosuitjes, in dunne ringen

Bereiding

Het recept ‘Marokkaanse zalm met geroosterde paprika’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Marokkaans, Vis Tags: Delicious Magazine, Marokkaans, paprika, zalm

Previous Post: « Zalmforel met tahin en kruidensalade
Next Post: Spaanse fideuà met vis »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Kip Tikka Masala met groenten
  • Kipkarbonade met groenten uit de oven
  • Paling in ‘t groen
  • Ovenschotel met witloof en ham
  • Gegrilde asperges met amandelsaus

Categorieën

Copyright © 2023 hoofdgerechten.be