Zeevruchtenhotpot met kruidentoast

Zeevruchtenhotpot met kruidentoast

kathy

Hou je van knoflook én van zeevruchten? Maak dan vooral deze zomer eens deze heerlijke zeevruchtenhotpot. Een van de zomerse gerechten om je vingers bij af te likken!

Meer recepten met zeevruchten, vind je hier.

Zeevruchtenhotpot met kruidentoast
Foto: Chris Court

Benodigdheden

Voor de zeevruchtenhotpot
6 teentjes knoflook, geperst
250 g ghee, geklaarde boter
4 rauwe langoustines of reuzengarnalen, ongepeld en gevlinderd
8 rauwe tijgergarnalen met staart, koppen verwijderd
500 g vongole
4 takjes dragon
2 lente-uien, in ringetjes
zeezout en versgemalen zwarte peper

Voor de kruidentoast
40 g boter, op kamertemperatuur
1 el fijngehakte platte-peterselieblaadjes
1 el fijngehakte dragonblaadjes
6 sneetjes stokbrood

Bereiding

Het recept ‘Zeevruchtenhotpot met kruidentoast’ is afkomstig van Seasons.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post