Ei

  • Asperges op zijn Vlaams

    Asperges op zijn Vlaams

    Niets zo lekker als asperges à la flamande met kraakverse Belgische asperges. Geen wonder dat dit gerecht een Vlaamse klassieker geworden is.

    Lees meer
  • Oeuf en cocotte met spinazie en chorizo

    Een klassieker uit de Franse keuken, maar dan met een twist! Deze oeuf en cocotte met spinazie, chorizo en geitenkaas is heerlijk romig, hartig en makkelijk te maken. Perfect voor een luxe ontbijt, brunch of lichte avondmaaltijd. Serveer ‘m lekker met vers brood!

    Lees meer
  • Frittata van paddestoel, geitenkaas en kruiden

    Dit stevig, rustieke gerecht is perfect om in het weekend samen te ontbijten of brunchen. Je kan het perfect op voorhand klaarmaken en op kamertemperatuur serveren. Voor de beste smaak neem je best scharreleieren van de lokale boer. Benodigdheden 60 ml extra vergine olijfolie2 sjalotjes, fijngesneden90 g gehakte gemengde paddenstoelen1 tl gehakte verse tijm of 1/2 tl. gedroogde tijm1 tl gehakte verse oregano of 1/2 tl gedroogde oregano1/4 tl rode peper vlokkenzout en versgemalen peper10 grote eieren3 el slagroom125 g verse geitenkaas, verkruimeld45 g vers geraspte Parmezaanse kaas Bereiding Verwarm de oven voor. Verwarm 1 el olijfolie op middelhoog vuur…

    Lees meer