Stoofpotje

  • Pompoenstoof met Ras el Hanout

    Pompoenstoof met Ras el Hanout

    Dit recept is nu echt zo’n recept waar je vrolijk van wordt door de kleur van de pompoen en de frisse yoghurtdressing. Het leuke daarbij is dat deze pompoenstoof met Ras el Hanout, pompoen en bloemkool ook nog een superlekker smaakt, hij boordevol groenten zit en het beste van alles is nog dat het echt heel snel is klaargemaakt. Benodigdheden 1 kop parelcouscous300 gram bloemkoolroosjes200 gram pompoenblokjes1 rode ui1 teentje knoflook8-10 gedroogde abrikozen500 ml groentebouillon1 el Ras el Hanout kruiden van Green Gypsy Spices6 el volle yoghurtsap van een halve citroen Bereiding Het recept ‘Pompoenstoof met Ras el Hanout’ is…

    Lees meer
  • Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh

    Benodigdheden 700 g zoete aardappelen200 ml Kikkoman sojasaus400 g tempehgroene kruiden ter afwerkingolijfolie voor de paprika-tomatenchutney1 teentje look2 cm verse gember, geraspt1 grote ui, fijngesneden0,5 rode chilipeper, ontpit en fijngesneden0,5 kl komijn0,5 kl kaneel1 blik Elvea tomatenblokjes (400g)1 bokaal rode paprika’s (220g), in stukjes5 saffraandraadjes1 kl suiker1 limoen, het sapolijfolie Bereiding Het recept ‘Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh’ is afkomstig van Dominique Persoone.Klik hier voor het volledige recept.

    Lees meer
  • Groentecurry met gebakken rijst

    Deze groentecurry met gebakken rijst is een smaakexplosie van heerlijke groenten, perfect gekruid en gecombineerd met krokante rijst. Het is een voedzaam gerecht dat niet alleen je buik vult, maar ook je smaakpapillen verwent. De rijke curry maakt het een comfortfood, terwijl de gebakken rijst voor een extra crunch zorgt. Perfect voor een snelle, gezonde maaltijd na een drukke dag!

    Lees meer