Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh

Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh

kathy
Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
Foto: Roos Mestdagh ©

Benodigdheden

700 g zoete aardappelen
200 ml Kikkoman sojasaus
400 g tempeh
groene kruiden ter afwerking
olijfolie

voor de paprika-tomatenchutney
1 teentje look
2 cm verse gember, geraspt

1 grote ui, fijngesneden
0,5 rode chilipeper, ontpit en fijngesneden
0,5 kl komijn
0,5 kl kaneel
1 blik Elvea tomatenblokjes (400g)
1 bokaal rode paprika’s (220g), in stukjes
5 saffraandraadjes
1 kl suiker
1 limoen, het sap
olijfolie

Bereiding

Het recept ‘Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh’ is afkomstig van Dominique Persoone.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post