Lactosevrij stoofvlees met Leffe bruin is de perfecte combinatie van traditioneel comfortfood en een aangepast dieet. Door te kiezen voor donker Leffe-bier, krijgt dit gerecht een diepe, rijke smaak zonder in te boeten aan smeuïgheid. Ideaal voor wie lactosevrij eet, maar toch wil genieten van een échte Vlaamse klassieker met friet.
Lactosevrij
-
Pompoenrisotto; het heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar het is makkelijk om te maken en in combinatie met de paddenstoelen is het een lekkere (herfstige) maaltijd.
-
Frisse tabouleh en kip-köfte zijn ook op kamertemperatuur lekker, dus ideaal voor een picknick. Of om als hapje te serveren als er eters onder weg zijn en jij nog in de keuken staat.
-
Deze groentecurry met gebakken rijst is een smaakexplosie van heerlijke groenten, perfect gekruid en gecombineerd met krokante rijst. Het is een voedzaam gerecht dat niet alleen je buik vult, maar ook je smaakpapillen verwent. De rijke curry maakt het een comfortfood, terwijl de gebakken rijst voor een extra crunch zorgt. Perfect voor een snelle, gezonde maaltijd na een drukke dag!
-
Deze paprika-paella maak je met chorizo en inktvis, risottorijst en rode puntpaprika. Chorizo en inktvis zijn echt een lekker duo, gebruik ze dus niet alleen samen in deze paprika-paella, maar ook in stoofgerechten, pasta’s, salades. Benodigdheden 2 buisjes saffraan1 l warme kippenbouillon2 rode puntpaprika’s2 vleestomaten200 g chorizo300 g risottorijst2 el pittige paprikapuree100 g doperwten200 g inktvisarmen supermarkt, viswinkel en online3 el platte peterselie fijngesneden1 citroen in partjes Bereiding Het recept ‘Paprika-paella met chorizo en inktvis’ is afkomstig van Delicious Magazine.Klik hier voor het volledige recept.
-
Fideuà met een twist. Zo lekker! Benodigdheden 2 buisjes saffraan 0.05g2 blokjes visbouillon1 rode paprika in blokjes gesneden3 trostomaten in stukjes2 el AL-Anddalus, Euroma, Jonnie Boer300 gr dunne spaghetti bvijvoorbeeld fettuccine200 gr snij- en/of tuinbonen diepvries400 gr witvis bijv. kabeljauwof schelvisfilet, in stukken1 bosje platte peterselie1 citroen in partjes Bereiding Het recept ‘Spaanse fideuà met vis’ is afkomstig van Delicious Magazine.Klik hier voor het volledige recept.