• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
hoofdgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Paprika-paella met chorizo en inktvis

Deze paprika-paella maak je met chorizo en inktvis, risottorijst en rode puntpaprika. Chorizo en inktvis zijn echt een lekker duo, gebruik ze dus niet alleen samen in deze paprika-paella, maar ook in stoofgerechten, pasta’s, salades.

Paprika-paella met chorizo en inktvis
Foto: Delicious Magazine

Benodigdheden

2 buisjes saffraan
1 l warme kippenbouillon
2 rode puntpaprika’s
2 vleestomaten
200 g chorizo
300 g risottorijst
2 el pittige paprikapuree
100 g doperwten
200 g inktvisarmen supermarkt, viswinkel en online
3 el platte peterselie fijngesneden
1 citroen in partjes

Bereiding

Het recept ‘Paprika-paella met chorizo en inktvis’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Lactosevrij, Lente/Zomer, Spaans, Vis Tags: chorizo, Delicious Magazine, inktvis, paella, paprika

Previous Post: « Spaanse fideuà met vis
Next Post: Pizza met lamsgehakt, komijn en couscous »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Kip Tikka Masala met groenten
  • Kipkarbonade met groenten uit de oven
  • Paling in ‘t groen
  • Ovenschotel met witloof en ham
  • Gegrilde asperges met amandelsaus

Categorieën

Copyright © 2023 hoofdgerechten.be