• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
hoofdgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Heilbot met tomatenolijvensaus

De lekkerste tomatensaus maak je heel snel zelf. Mooie vis erin en hup in de oven! Extra fijn: je kunt een dag van te voren beginnen met voorbereiden. 

Heilbot met tomatenolijvensaus
Foto: Delicious Magazine

Benodigdheden

4-5 el olijfolie
2 sjalotten, fijngesneden
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 rode peper, zonder zaadlijsten en fijngesneden
3 ansjovisfilets in olie, blikje of potje
rasp van 1 (bio)citroen
1 blik gepelde tomaten, 400 g
handvol zwarte taggiasche olijven
4 moten heilbotfilet à 150 g
flinke hand basilicumblaadjes
ook nodig: ovenschaal, ingevet

Bereiding

Het recept ” is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Vis Tags: Delicious Magazine, heilbot, olijven, tomaten

Previous Post: « Tarbot met wijnsaus en kruidenkrokantje
Next Post: Zeebaars & schaal- en schelpdieren met saus van bouillabaisse »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Kip Tikka Masala met groenten
  • Kipkarbonade met groenten uit de oven
  • Paling in ‘t groen
  • Ovenschotel met witloof en ham
  • Gegrilde asperges met amandelsaus

Categorieën

Copyright © 2023 hoofdgerechten.be