Een indrukwekkende taart met slechts 5 ingrediënten!

Benodigdheden
1 rol verse bladerdeeg
2 courgettes
10 wortelen of 2 winterpenen
3 eieren
250 ml room naar keuze
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de courgette en de wortelen en snijd deze met een kaasschaaf in lange dunne linten.
Doe de slierten wortel in een pan met kokend water en blancheer zo’n 3 minuten.
Bedek een ingevette quichevorm met de rol bladerdeeg.
Rol 1 courgettesliert op en leg deze in het midden van het deeg. Rol daaromheen een sliert wortel.
Dan daar weer omheen een sliert courgette, en zo ga je om en om door tot de slierten op zijn.
Klop de eieren met de room, peper en zout los in een kom.
Schenk het ei-mengsel over de groentenspiraal.
Zet de quiche in de oven en bak 40 minuten. Haal ‘m dan uit de oven en serveer.
1 quiche
Bron: Chicks Love Food