Vol-au-vent grand-mére

Vol-au-vent ‘grand-mère’

kathy

Deze vol-au-vent ‘grand-mère’ is een echte topklassieker zoals grootmoeder ze maakte: met malse kip, verse balletjes en champignons in een romige saus. Geserveerd in een krokant bladerdeegpasteitje en afgewerkt met een portie frietjes of kroketten. Heerlijk comfortfood waar jong en oud van smult – perfect voor een gezellige familietafel!

Vol-au-vent grand-mére
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

4 croustades (grote bladerdeegvorm met deksel, bij de bakker)
1,5 l bouillon
300 g kippengehakt
1 braadkip
350 g champignons
groentejulienne
125 g bloem
citroensap
room1 scheutje
125 g boter
1 kruidentuiltje
bladpeterselie
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Vol-au-vent grand-mère‘ is afkomstig van Libelle Lekker.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post