• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
hoofdgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara. ‘De’ Italiaanse klassieker, weinig ingrediënten dus ga voor topkwaliteit producten. Oude Parmezaanse kaas, zelf geraspt, vers gerookt spek, scharreleieren die een mooie kleur geven aan het gerecht. Zo simpel en zo verrukkelijk!

Pasta carbonara
Foto: Sofie Dumont

Benodigdheden

400 g pasta
4 eieren
300 g blok oude Parmezaan vers geraspt
300 g gerookt spek
zwarte peper van de molen
zout

Bereiding

Het recept ‘Pasta carbonara’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Italiaans, Kids, Klassiekers, Pasta Tags: carbonara, pasta, Sofie Dumont

Previous Post: « Vol-au-vent ‘grand-mère’
Next Post: Witloof met hesp in de oven »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Kip Tikka Masala met groenten
  • Kipkarbonade met groenten uit de oven
  • Paling in ‘t groen
  • Ovenschotel met witloof en ham
  • Gegrilde asperges met amandelsaus

Categorieën

Copyright © 2023 hoofdgerechten.be