Pasen

  • Asperges met ricotta en munt

    Asperges met ricotta en munt

    admin

    Een heerlijk gezonde maaltijd zijn deze asperges met ricotta en munt. Ideaal voor de lunch of als lichte maaltijd, je maakt het makkelijk en snel klaar. Benodigdheden 2 bussels groene asperges2 limoen, schil geraspt400 g ricotta5 kl olijfolie4 takjes munt, afgeritstpeper en zout Bereiding Het recept ‘Asperges met ricotta en…

    Lees meer
  • Mini asperge quiche

    admin

    Asperges kan je grillen, roosteren, rauw eten of wokken. Maar ze zijn ook heerlijk in deze mini quiches!

    Lees meer
  • Oeuf en cocotte met spinazie en chorizo

    admin

    Benodigdheden 8 eieren500 ml slagroom150 g verse zachte geitenkaas250 g spinazie200 g paddestoelen8 takjes verse tijm4 teentjes knoflook125 g chorizopeper en zoutolijfolie Verder nodig 4 ovenschaaltjes, ca 20cm Bereiding Het recept ‘Oeuf en cocotte met spinazie en chorizo’ is afkomstig van Uit Paulines Keuken.Klik hier voor het volledige recept.

    Lees meer
  • Lamsbout op grootmoeders wijze

    admin

    Voor lamsbout op grootmoeders wijze heb je wat geduld nodig, maar het sappige vlees is het wachten meer dan waard. Kies voor lamsvlees met het Pastorale-keurmerk.  Benodigdheden 1 lamsbout3 uien1 bol knoflook2 wortelen2 takjes rozemarijn4 takjes tijmkoude boterpeper en zout1 citroen1 l groentebouillon Bereiding Het recept ‘Lamsbout op grootmoeders wijze’…

    Lees meer